Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΟρκίστηκαν Γιάννης Οικονόμου και Γιάννης Βρούτσης μετά την «καρατόμηση» του Νότη Μηταράκη...

Ορκίστηκαν Γιάννης Οικονόμου και Γιάννης Βρούτσης μετά την «καρατόμηση» του Νότη Μηταράκη – Ενώπιον της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Το Μαξίμου… παραίτησε τον Μηταράκη από υπουργό Προστασίας του Πολίτη – Όταν αποκαλύφθηκε ότι εν μέσω πυρκαγιών ήταν σε διακοπές στην Πάτμο – «Συνυπολογίστηκαν» οι δηλώσεις του για την έφιππη και την πανεπιστημιακή Αστυνομία

Στη θέση του ο Γιάννης Οικονόμου  αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ο Βρούτσης

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου , ορκίστηκαν ο Γιάννης Οικονόμου και ο Γιάννης Βρούτσης. Η ουσιαστική αποπομπή του Νότη Μηταράκη σε ό,τι αφορά τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, δρομολόγησε εξελίξεις στη σύνθεση της κυβέρνησης.

Στη θέση του Νότη Μηταράκη ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη ορκίστηκε ο Γιάννης Οικονόμου, που ήταν μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Όπως ανέφερε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Οι κ.κ. Οικονόμου και Βρούτσης ορκίστηκαν στις 7 το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Με δηλώσεις που έκαναν αμέσως μετά, οι δύο υπουργοί ευχαρίστησαν με δηλώσεις τους τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments