Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Πίκρα…

Του Βαγγέλη Απόστολίδη

Δημοσκόπηση – σοκ για Τσίπρα: 17 μονάδες η διαφορά της Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Παρά την εργώδη προσπάθεια των κέντρων-απόκεντρων, που στηρίζουν τον Α. Τσίπρα, να παρουσιάσουν ότι η κυβέρνησή του ακόμα «κρατάει δυνάμεις» και ότι οι εκλογές θα γίνουν ντέρμπυ, ο λαός έχει άλλη γνώμη.

Νευρική κρίση λοιπόν,προκάλεσε στο Μαξίμου το αποτέλεσμα μεγάλης δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη.

Η διαφορά που καταγράφεται ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ (με αναγωγή των αναποφασίστων) είναι τεράστια και φτάνει στις 17 ποσοστιαίες μονάδες!

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει ποσοστό 22% και η Νέα Δημοκρατία 39%.

Όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος, το παραμύθι για έξοδο από τα μνημόνια δεν πέρασε.

Το μόνο που κατάφερε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν να συσπειρώσει τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δραματική πτώση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος αποδίδεται στις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση χαρακτηρίζει εγκληματικούς τους χειρισμούς από τις κρατικές υπηρεσίες και τους αρμόδιους υπουργούς.

Η φωτιά στο Μάτι είχε σαν αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων να πάρει οριστικό διαζύγιο από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θεωρεί την κυβέρνηση ανίκανη να διαχειριστεί στοιχειώδεις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να προστατεύσει τη ζωή των πολιτών.

Οι πολίτες είναι επίσης εξοργισμένοι με το σόου που έδωσαν ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί μπροστά στις κάμερες, ενώ γνώριζαν για τους νεκρούς.

Σε ίδιο μήκος κύματος οι πολίτες πιστεύουν σε ποσοστό 90% ότι η «έξοδος» από τα μνημόνια δεν φέρνει καμία απολύτως αλλαγή στη ζωή κα στην οικονομία και ότι τα σκληρά μέτρα θα παραμείνουν.

Για τη διαχείριση της ακατάσχετης αιμορραγίας ψηφοφόρων που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας.
Αποφασίστηκε πορεία προς τον λαό με παρουσία του πρωθυπουργού σε κάθε νομό της χώρας, ενώ παράλληλα θα επιχειρηθεί με την σκανδαλολογία και τις διαρκείς επιθέσεις προς τη Νέα Δημοκρατία να πολωθεί το πολιτικό κλίμα.

Στρατηγικός στόχος του Μαξίμου είναι μέσα από μια μετωπική σύγκρουση με την αντιπολίτευση να καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει ένα ποσοστό πάνω από το 20% για να συνεχίσει να βρίσκεται στο παιχνίδι.

Ετικέτες: Τσίπρας, δημοσκοπήσεις
.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments