Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυνάντηση Μητσοτάκη με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, που έχει εξασφαλίσει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ανέλυσε στον Πρωθυπουργό τις προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του

Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά συναντήθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ώρες μετά την επισημοποποίηση της στήριξής τους στις υποψηφιότητες των Μπακογιάννη, Ζέρβα και Μώραλη.

Στη διάρκεια της συνάντησής τους, που κράτησε περίπου 3 ώρες, ο κ. Χαρδαλιάς ανέπτυξε στον πρωθυπουργό τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

mitsotakis_xardalias_2

 

Πλέον, αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα της παράταξης, καθώς και η σύνθεση του ψηφοδελτίου για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Σημειώνεται πως ο Ν. Χαρδαλιάς έχει εξασφαλίσει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επικείμενων Περιφερειακών Εκλογών, κάτι που έγινε νωρίτερα σήμερα, σε επίσημη μορφή, για τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά.

mitsotakis_xardalias
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments