Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΤα μαχαίρια και τα συμφέροντα

Τα μαχαίρια και τα συμφέροντα

Του Σταύρου Σακκιώτη

Με αφορμή την κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αίγινας, βγήκαν τα μαχαίρια…

Από τη μία  μεριά υπάρχει η ομάδα που ελέγχεται από το Νίκο Πτερούδη, η οποία οργάνωσε και τη γιορτή , αγνοώντας την πρώτη σε σταυρούς εκλεγμένη στο Δ.Σ. Καίτη Σαλπέα και ο λόγος είναι ότι η ομάδα του Ν. Πτερούδη στηρίζει το Γιάννη. Ζορμπά για δήμαρχο , ενώ  η άλλη πλευρά στηρίζει τον Δ. Μούρτζη.

Βέβαια πρέπει να αναφέρουμε, ότι  ο Ευάγγελος Αποστολίδης, κατάφερε να εκλέξει 4 από τους 9 συμβούλους του Δ.Σ. , χωρίς τη βοήθεια κανενός απολύτως «παράγοντα»  και μένει αμέτοχος στην διαμάχη συμφερόντων , παρά τις πιέσεις που δέχτηκε ένθεν και ένθεν.

Θα πρέπει ακόμα, να υπενθυμίσουμε στους φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, ότι όλοι αυτοί,  πλην της ομάδας Αποστολίδη, μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε αγαστή συνεργασία και στα πλαίσια της τοπικής και στα δημοτικά δρώμενα.

Να μην ξεχνάμε, ότι το δίδυμο Σαλπέα – Καραγιάννης είναι πρόεδρος – αντιπρόεδρος στην ΚΕΔΑ. Επιπλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο τα θέματα που έρχονται ψηφίζονται ομόφωνα από Σαλπέα, Σκαλτσιώτη, Πτερούδη, Ζορμπά, Α. Μούρτζη κ.α.

Αυτοί λοιπόν, όλοι μαζί χάριζαν τα νερά σε υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, μετακυλίοντας το κόστος σους Αιγινήτες και περιδιάβαιναν τα καφενεία, μαζί με τον δήμαρχο, υποστηρίζοντας ότι βοηθούν τον δήμο.

Αυτοί όλοι μαζί κατέθεταν στεφάνια στον Τούρλο μαζί με την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί υποδέχονταν με ανοιχτές αγκάλες την περιφερειάρχη Ρ. Δούρου και παρευρίσκονταν σε όλες της εκδηλώσεις της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ με υπουργούς.

Τώρα λοιπόν, όλοι αυτοί, οι κοπτόμενοι τάχα μου, τάχα μου για το συμφέρον του κόσμου, επειδή βλέπουν ότι στις επερχόμενες εκλογές, έρχεται η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης στην εξουσία, επιχειρούν να πιάσουν πρώτο στασίδι, αφού πρώτα  επί τέσσερα χρόνια έκαναν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ.

Τους παραδίδουμε στην κρίση των ανθρώπων που στηρίζουν και θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments