Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΘερινό Σχολείο Φυσικής στο Γενικό Λύκειο Αίγινας

Θερινό Σχολείο Φυσικής στο Γενικό Λύκειο Αίγινας

Το Γενικό Λύκειο Αίγινας  διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά, ένα ακόμη Θερινό Σχολείο Φυσικής, σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και την Επιτροπή Παιδείας του Δήμου.

Πρόκειται για το 6ο Θερινό Σχολείο Φυσικής  με πολύ μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή μαθητών από όλη την Ελλάδα.. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στην  Αίγινα θα πραγματοποιηθούν δύο Θερινά Σχολεία, το πρώτο από 21 έως 24 Ιουνίου και το δεύτερο τον Αύγουστο.

Σκοπός του θερινού σχολείου είναι η διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών  να καταστήσει τους μαθητές ικανούς να εκτιμούν το φυσικό κόσμο και να συμβάλλουν στη λήψη αποφάσεων σχετικών με τις μεταβολές, που η ανθρώπινη δραστηριότητα επιφέρει σε αυτόν, χρησιμοποιώντας την επιστημονική γνώση, αναγνωρίζοντας ερωτήματα και εξάγοντας συμπεράσματα που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα. Στόχος του Θερινού σχολείου είναι να μελετούν και να αξιολογούν τα δεδομένα που έχουν συλλέξει από την παρατήρηση  την πειραματική διαδικασία, να χρησιμοποιούν την επιστημονική γνώση και μέθοδο καθώς και τις έννοιες που τις περιέχουν, να εφαρμόζουν τις γνώσεις στις ανθρώπινες δραστηριότητες.

 

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments