Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΠροσκλήσεις για τον καθαρισμό των ακτών και τις αντιπυρικές ζώνες

Προσκλήσεις για τον καθαρισμό των ακτών και τις αντιπυρικές ζώνες

Δημοσιεύθηκαν  οι προσκλήσεις που αφορούν στην υποβολή οικονομικής προσφοράς για τις εργασίες καθαρισμού των ακτών, καθώς και τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών.

Πρόκειται για δύο αναγκαίες παρεμβάσεις, για τις οποίες έχει προβεί σε δηλώσεις ο αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός.

Η πρώτη αφορά στον καθαρισμό των ακτών, την απομάκρυνση των φυκιών που έχουν κατακλύσει τις παραλίες. Σύμφωνα με την πρόσκληση πρόκειται να καθαριστεί επιφάνεια 10.210 τ.μ. και σύμφωνα με αυτά που είχε δηλώσει ο Π. Μαρμαρινός αφορά 14 παραλίες που χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού και δεν είναι μισθωμένες.

 

Η έγκριση της δαπάνης είχε “περάσει” από την Οικονομική Επιτροπή της 12ης Ιουνίου. Οι σφραγισμένες προσφορές πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 27 Ιουνίου. Ο προϋπολογισμός είναι 9.800 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

 

Αντίστοιχα δημοσιεύθηκε και η πρόσκληση για τον καθαρισμό των αντιπυρικών ζωνών, η οποία είναι προϋπολογισμού 4.960 ευρώ με ΦΠΑ 24%. Η δαπάνη εγκρίθηκε από την ίδια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και η κατάθεση της προσφοράς μπορεί να γίνει μέχρι τις 27 Ιουνίου.

 

 

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments