Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Saronic Ferries  με δελτίο τύπου ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την αντικατάσταση του Ε/Γ-ΟΓ Ποσειδών Ελλάς, λόγω της βλάβης, με το πλοίο Απόλλων Ελλάς, που ξεκινά τα δρομολόγια  του από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.
Το Δελτίο Τύπου αναφέρει :
“Δύο εβδομάδες νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, μπαίνει ξανά στη γραμμή το πλοίο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ της Saronic Ferries, που από αύριο, Κυριακή 14/2, ξεκινά (καθημερινά) δρομολόγια προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Το “έμπειρο” πλοίο έρχεται να αντικαταστήσει το ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ, που παρουσίασε απροσδόκητο τεχνικό πρόβλημα νωρίτερα σήμερα. Το πλοίο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ ήδη από σήμερα πραγματοποίησε δοκιμαστικό πλου παρουσία επιθεωρητών και από αύριο θα αντικαταστήσει το ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ.

Η Saronic Ferries σε συνεννοηση με την ΑΝΕΣ, εταιρεία του πλοίου Άγιος Νεκτάριος, προχώρησαν στην πραγματοποίηση έκτακτου δρομολογίου στις 11.00 για την εξυπηρέτηση επιβατών.

Η Κοινοπραξία θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη στους επιβάτες της για την ταλαιπωρία που προκάλεσε το απροσδόκητο αυτό περιστατικό, ενώ έχει ήδη επιστρέψει την τιμή του κομίστρου στους επιβάτες που δεν επιθυμούν την μετάβαση τους με άλλο δρομολόγιο

Αναλυτική ενημέρωση για τα δρομολόγια αλλά και δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο της Saronic Ferries.”