Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑO Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης πραγματοποίησε αυτοψία στο ΣΜΑ και στην...

O Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης πραγματοποίησε αυτοψία στο ΣΜΑ και στην περιοχή Μπαρού

Την Αίγινα επισκέφθηκε εκτάκτως ο Υφυπουργός Εσωτερικών  Βασίλης Σπανάκης επισκέφθηκε εκτάκτως την Αίγινα.

Ο Υφυπουργός συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αίγινας  Γιάννη Ζορμπά και τον δημοτικό σύμβουλο  Νίκο Πτερούδη, πραγματοποίησε επιθεώρηση στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη Σκοτεινή και στο σημείο λειοτεμαχισμού κλαδεμάτων στη θέση Μπαρού στο Μεσαγρό.

Ο κ. Σπανάκης είχε επίσης συνομιλίες με τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας και στη συνέχεια επισκέφθηκε το δημαρχείο της Αίγινας, όπου και συναντήθηκε με αντιδημάρχους και εργαζομένους από άλλες υπηρεσίες.

Ο Δήμαρχος  Γιάννης Ζορμπάς ενημέρωσε για την επίσκεψη του κ. Σπανάκη στην Αίγινα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι. Η επίσκεψη του Υφυπουργού πραγματοποιήθηκε κατόπιν  διαδικτυακών αναρτήσεων και λόγω προβολής σε τηλεοπτικά κανάλια σχετικά με τη συγκέντρωση ογκωδών αντικειμένων στο ΣΜΑ στη Σκοτεινή και τον λειοτεμαχισμό κλαδεμάτων στη θέση Μπαρού στο Μεσαγρό.

Ο Δήμαρχος Αίγινας Γ. Ζορμπάς ανέφερε ότι ο Κ. Σπανάκης: “Δεν έκανε καμία σύσταση, απλά διαπίστωσε ότι όλα λειτουργούν σωστά. Η κατάσταση στο ΣΜΑ και στο σημείο λειοτεμαχισμού είναι όπως πρέπει. Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και συζητήσαμε με τον υπουργό τα αιτήματα που έχουμε υποβάλει στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ένα από αυτά είναι η χρηματοδότηση για τις ζημιές από τη θεομηνία Daniel, με έναν προϋπολογισμό που υπερβαίνει την αρχική πρόσκληση του Υπουργείου προς τους πληγέντες Δήμους, καθώς και άλλες ανάγκες του δήμου Αίγινας προς το Υπουργείο.”

Ο Δήμαρχος Γ. Ζορμπάς ανέφερε επίσης ότι επισκέφθηκε με τον Υφυπουργό κ. Σπανάκη και άλλα σημεία του νησιού, επισημαίνοντας ότι το νησί είναι πολύ καθαρό.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments