Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΑΤ Αίγινας - Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά: Απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων...

ΑΤ Αίγινας – Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά: Απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στο δρόμο που ξεκινά από την περιοχή του Μαραθώνα και καταλήγει στην περιοχή του Αρχαίου Ελαιώνα

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά εκδόθηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που ισχύουν από σήμερα 18 Οκτωβρίου 2023, στις 15:00 το μεσημέρι και μέχρι νεωτέρας.

Η απαγόρευση αφορά στην κυκλοφορία πεζών και όλων των οχημάτων στο δρόμο που ξεκινά από την περιοχή του Μαραθώνα και καταλήγει στην περιοχή του Αρχαίου Ελαιώνα.

Η απόφαση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αναφέρει τα ακόλουθα:

  • Την απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και όλων των οχημάτων, από την 15:00 ώρα της σήμερον, 18/10/2023 και μέχρι νεωτέρας, στον δασικό δρόμο που ξεκινά από την περιοχή Μαραθώνα Αίγινας (συντεταγμένες 37,7142797, 23,4663332) και καταλήγει στην περιοχή «Αρχαίο Ελαιώνα» (συντεταγμένες 37,7103123, 23,4748814).
  • Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν του καθορισμένου χρονικού διαστήματος, εφόσον οι συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του κ. Διοικητή του Α/Τ Αίγινας.
  • Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις, εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις (Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ.λ.π.).
  • Το Α/Τ Αίγινας, να μεριμνήσει σε συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς, για την υλοποίηση της παρούσας.
  • Λοιποί αποδέκτες της παρούσας, παρακαλούνται ομοίως για την ενημέρωσή τους και τις τυχόν περαιτέρω ενέργειες, αρμοδιότητάς τους.
  • Από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση οδοστρωμάτων, καθώς και τις υποδείξεις – σήματα των Τροχονόμων, οι παραβάτες της Απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 8 Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments