Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕπίδομα βενζίνης: Ανακοινώνεται fuel pass extra με πάνω από 60 ευρώ

Επίδομα βενζίνης: Ανακοινώνεται fuel pass extra με πάνω από 60 ευρώ

Στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση για επιδότηση της τιμής της βενζίνης απευθείας στην αντλία, κατά το πρότυπο του πετρελαίου κίνησης.

Αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις του επιδόματος βενζίνης, καθώς όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το νέο fuel pass θα είναι ενισχυμένο και οι ανακοινώσεις τοποθετούνται για την επόμενη εβδομάδα.

Σχεδιάζεται να αυξηθεί το ποσό της επιδότησης στα 40 ευρώ με 60 ευρώ, ίσως και παραπάνω, με έμφαση στα νησιά από τα 30 ευρώ με 50 ευρώ που είναι σήμερα.

Εξετάζεται να αυξηθεί το όριο εισοδήματος για τη χορήγηση της επιδότησης. Δηλαδή από τα 30.000 ευρώ που είναι το όριο εισοδήματος (δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα) να αυξηθεί στα 45.000 ευρώ καθαρά μετά από φόρους.

Επιδότηση της τιμής της βενζίνης απευθείας στην αντλία

Στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση για επιδότηση της τιμής της βενζίνης απευθείας στην αντλία, κατά το πρότυπο του πετρελαίου κίνησης.

Η επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης θα διατηρηθεί και μετά τον Ιούνιο και θα αυξηθεί το ποσό της κρατικής επιδότησης στην αντλία, σύμφωνα με πληροφορίες. Τέλος, νέα επιδότηση του ντίζελ κίνησης αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από 15 λεπτά το λίτρο.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: