Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΗ ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. τίμησε τους εθελοντές του Λεουσείου Ιδρύματος

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. τίμησε τους εθελοντές του Λεουσείου Ιδρύματος

Σε  μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Δανάη” για την  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. τιμήθηκαν οι εθελοντές του Λεουσείου Ιδρύματος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κατσαφάδος απένειμε  τιμητική πλακέτα στον πατέρα Κωνσταντίνο Σελλά, εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Θωμά, ο οποίος εκπροσώπησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, ακολούθησε η απονομή της τιμητικής πλακέτας στους εθελοντές του ιδρύματος από τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Αίγινας της Ν.Δ.  Δημήτρη Καραγιάννη. Την πλακέτα παρέλαβε η κυρία Νένα Τρικοπούλου.

Ακολούθησαν  σύντομες πολιτικές τοποθετήσεις  από τον βουλευτή  Κώστα Κατσαφάδο, τον  Νίκο Χαρδαλιά Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας , από τους υποψήφιους βουλευτές  Ζωή Ρούσσου , Σπύρο Σπυρίδων, Χριστόφορο Μπουτσικάκη καθώς και από την υποψήφια για στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων με τον  Γιώργο Πατούλη  Βάσω Μπόγρη Θεοδωρακοπούλου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι αντιδήμαρχο  Αντώνης Μούρτζης και Βαγγέλης Δέδες,  δημοτικοί σύμβουλοι,  καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αίγινας Φίλιππος Τζίτζης και Γιάννης Ζορμπάς.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments