Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑSo Easy : Νέα εποχή στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Αίγινα !

So Easy : Νέα εποχή στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Αίγινα !

Δελτίο Τύπου

Η ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Αίγινα μπαίνει σε μια νέα εποχή! Νέο εκπαιδευτήριο So Easy πανέτοιμο να υποδεχτεί από το Σεπτέμβριο παιδιά, εφήβους και ενήλικες μαθητές και να τους ταξιδέψει στη μαγεία 9 γλωσσών.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας την έμπειρη και εξαιρετική συνεργάτιδα κα Σοφία Ζαραβέλα, απόφοιτο Φιλολογίας με εξειδίκευση στην Αγγλική γλώσσα, η οποία δραστηριοποιείται ήδη επιχειρηματικά στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Αίγινα.
Η κα Ζαραβέλα προχωράει στο επόμενό της βήμα μέσα από τη συνεργασία με το So easy, προκειμένου να εκπληρώσει το όραμα της και να απογειώσει την ξενόγλωσση εκπαίδευση  στο νησί, με αποκλειστικές καινοτόμες βιωματικές μεθόδους και συνεργασίες του ομίλου μας με Διεθνείς φορείς υψηλού κύρους. Το όνειρό της να διαμορφώσει αξιόλογους πολίτες του κόσμου, γίνεται πραγματικότητα μέσα από τη συνεργασία μας δίνοντας ευκαιρίες δυναμικής ανέλιξης στην χρήση των ξένων γλωσσών σε όλους τους πολίτες της Αίγινας.
Ο πολυβραβευμένος Όμιλος Εκπαιδευτηρίων So easy Education, με 91 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, περισσότερους από 12,000 μαθητές ετησίως, 28 ακαδημαϊκούς υπεύθυνους και 952 καθηγητές στηρίζει μελλοντικούς επιχειρηματίες με όραμα και φιλοδοξία. Και φέτος κατέκτησε Χρυσό και Αργυρό βραβείο Καινοτομίας στη Διδασκαλία στα πλαίσια των Education Leaders Awards.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments